top of page

Mitä teitkään, kun olen nyt eri ihminen?

Tänään tapasin asiakkaan, joka oli käynyt kerran hermoston tasapainotushoidossa luonani. Hänen luvallaan jaan keskusteluamme ja myös kokemusta hänelle tekemästäni hoidosta.
“Jaana se sinun hoitosi… Olen miettinyt, että mitä se Jaana mahtoi oikein tehdä siinä minulle, kun olen ollut sen jälkeen ihan eri ihminen. Aikaisemmin minun piti mennä salille ja piti tehdä sitä ja tätä, mutta heti sen hoidon jälkeen on ollut toisin. Menen salille, kun minusta siltä tuntuu ja muutenkin näen ihan eri tavalla asioita ja jopa toisia ihmisiä. Myös pääkivut jäivät siihen paikkaan ja hartioiden jännitys helpotti. Olen myös jännittänyt aikaisemmin vatsalla ja se on oireillut, sekin loppui siihen. Olen myös alkanut käymään ystävien kanssa tapaamisissa, konsertissakin. En voi kuin hämmästellä mitä oikein on tapahtunut, mutta tämä tuntuu hyvälle. Kiitos Jaana tuhannesti siitä mitä teitkään!”


Minulla on kyky nähdä ihmisen kehon jännitteitä ja sitä kuinka ne yhdistyvät tunteisiin, mieleen ja hermostoon, myös ns. henkiseen hermostoon ihmisessä. Silloin kun hoidin tänään kohtaamaani asiakasta, näin kuinka hänellä oli hartiat ja vatsanseutu olleet pitkäaikaisessa jännityksessä. Hänen traumahermoston energiat alkoivat tulla myös samalla näkyväksi minulle. Näin tiiviin ja moni kerroksisen energian, joka yhdistyi myös tunnelukkoon ja ajatusmalliin mitä hän oli pitkään elämässään uskonut. Aloitin avaamaan ja tasapainottamaan traumahermoston kiinnikkeiden ja tunnelukkojen energiaa. Samalla asiakkaan valtasi kyyneleet ja vahvat tunteet ravisuttivat hänen kehoaan. Hän oli väistänyt tunteitaan, joita haastavat elämäntilanteet olivat hänelle tuoneet ja nyt hän oli valmis siihen, että ne tulivat näkyviksi.

Kerroin hänelle että tunteisiin ja niiden synnyttämiin tarinoihin ei tarvitse kiinnittää huomiota, vaan nyt hänen tulisi kääntää huomionsa havainnoimiseen. Tunteita kun ei voi ajatellen kokea, niitä voi vain havainnoiden todeta. Ajatusten, tunteiden ja mielen jäätyä pois hieman kuin taka-alalle, voi kokea syvää rauhaa ja vapautta. Tuin asiakasta kokemaan niin ja samalla hänen keho, hermosto, tyyntyneet ajatukset, tunteet ja mieli lakkasivat olemasta aikaisemman kokemuksen keskipiste ja sisäinen rauha täytti hänet. Rauha, joka hänestä tänäänkin vielä välittyi.


Valtava kiitollisuus ja ilo täytti silloin minut ja täyttää yhä! On huikean ihanaa nähdä juuri tällainen muutos ihmisessä.


- Rakkaudella, Jaana


65 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page