top of page

Ilmainen hoitoaudio postituslistalaisille!
Hei, iso kiitos teille kaikille ja erityisesti uusille seuraajille, sekä uuden blogitekstini “Oletko tarinankertoja?” lukeneille!Teille, jotka kuulette minusta nyt ensimmäistä kertaa niin olen Jaana, tietoistaja & vahvistaja. Näkijäksi minua myös puhutellaan.


Olen koko ikäni ollut erityisherkkä, tietoinen ja empaattinen ihminen. Nämä piirteet ovat mahdollistaneet sen, että olen tutkinut uteliaana ihmisyyttä, niin toisten kautta, kuin syvästi itseeni tutustuen. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi (v. 2000) ja sitä työtä tehdessäni aloin henkisesti näkemään ihmisten terveyteen, tunteisiin ja uskomuksiin liittyviä asioita. Näkemiseni voimistui ja siirryin tekemään työtä näkijänä ja henkisenä ohjaajana. Pidin koulutuksia, luentoja, yksilö- ja ryhmävastaanottoja, sekä retriittejä liittyen henkiseen kasvuun. Tehdessä myös itse löysin yhä vahvemmin ykseystietoisuuden ja läsnäolon äärelle, joka yhä voimistui, kun päätin edellisen liiketoimintani ja sain aikaa itselleni.


Kun löysin helppouden olla läsnä itsessäni ja tunnistin hyväksymisen kokemisen merkityksen, oma korkein potentiaalini kirkastui entisestään. Selkeydessä olemisen myötä sisäinen voima ei ollutkaan enää vain voiman kokemista, vaan lisäksi alkoi syntymään tahtotilaa. Sellaista, kuin mikä vain voisi olla mahdollista ja samalla ei ole odotuksia, ei kiirettä tai minkään taakse piiloutumista. Vain avointa ja rehellistä olemista, vahvana ja herkkänä, tässä ja nyt.


Selkeydessä ja tahtotilassa olemisessa suurin unelmani, jota kohti olen koko ikäni kulkenut, sai muotonsa. Olen todella, todella onnellinen sekä innoissani nyt, kun Tmi Aurinkosalo Jaana on päässyt alkuun!


Olen luonut palveluitani, jotka mahdollistavat myös Sinulle yhä selkeämpää, tietoisempaa, kirkkaampaa olemista. Ymmärrystä sisimmästä itsestäsi ja kaikesta mikä siihen liittyy.


Tule mukaan sisimmän itsesi äärelle ja aloita matkasi kanssani jo nyt!


Liittyessäsi postituslistalleni saat pääsyn vain tilaajille olevaan materiaaliin. Näin heti ensimmäiseksi tahdon antaa teille lahjana siellä Hermoston tasapainotushoito -äänitteen.


Rakkaudella, Jaana Aurinkosalo
150 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page